Jimmy Durmaz’a Ölüm Tehditleri!

Almanya karşılaşmasında son dakikada gelen gol öncesi faulü yapan Jimmy Durmaz’a ölüm tehditleri ve ırkçı saldırılarda bulunuldu.

25.06.2018-10:42 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-13:13) Jimmy Durmaz’a Ölüm Tehditleri!

İsveç Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı oyuncu Jimmy Durmaz, Almanya karşılaşması sonrası sosyal medya hesabından ölüm tehditleri ve ırkçı söylemler içeren yorumlara maruz kaldı.

Rusya'da gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki F Grubu ikinci karşılaşmasında Almanya, İsveç'i Tony Kroos'un 90+5'te attığı frikik golüyle 2-1 yendi.

Frikik faulüne sebebiyet veren İsveç'in tecrübeli oyuncusu Jimmy Durmaz, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından adeta linç edildi.

Aftonbladet gazetesinin yaptığı habere göre, Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına birçok ölüm tehditleri ve ırkçı söylem içeren yorumlar yapıldı.

TAKIM ARKADAŞLARI SAHİP ÇIKTI

Bu yorumlara en büyük tepkiyi ise, Jimmy Durmaz'ın milli takımdan arkadaşları verdi.

İsveç'in golcü oyuncusu John Guidetti, Durmaz'a sahip çıktı ve ''Jimmy’ye yapılan yorumlar aptalca. Sahada olduğu dakikalarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Şansız bir frikiğe sebebiyet verdi, o frikik de dramatik bir biçimde top ağlarla buluştu.'' ifadelerini kullandı.

İsveç'in yıldız futbolcularından Albin Ekdal da oyuncuların karşılaşmaları takım olarak kazanıp kaybettiklerini belirterek, takım arkadaşının suçlanmasına anlam veremediğini belirtti.

Jimmy Durmaz ise nefret söylemiyle her zaman karşılaştığını vurgulayarak, kendisine destek veren takım arkadaşlarına teşekkür etti. Yorumlara aldırmadığını belirten Jimmy Durmaz, "Bu tür saldırılara alışkınım çünkü hayatım boyunca bu tarz yorumlara maruz kaldım. Önemli olan takımımın başarısı.'' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal