Jeremain Lens'e Obi Mikel Örneği!

Coronavirüsü nedeniyle ligin durdurulması sonrasında takımın yurt dışına gitmeme kararına rağmen ülkesine dönmek isteyen Hollandalı futbolcuya izin verilmedi. Bu konudaki ısrarının devamında yönetimden, 'Mikel gibi sözleşmeni fesh edersen gidebilirsin' yanıtını alan Lens, İstanbul'da kaldı.

24.03.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-09:42) Jeremain Lens'e Obi Mikel Örneği!

Beşiktaş’ta transferden sorumlu idareci Erdal Torunoğulları, geçtiğimiz gün bir TV programına telefonla katılıp önemli açıklamalar yapmıştı. Tecrübeli idareci, coronavirüs nedeniyle Süper Lig’e askıya alınmasının ardından Türkiye’den gidip ülkesine dönmek isteyen Jeremain Lens için, “Hollanda’ya gitmek istiyor. Ben de gidemiyorum, herkesin bulunduğu yerde kalmasında fayda var. Bizim de çocuklarımız var. ‘Ben Hollanda’ya gitmek istiyorum, ne yapmam lazım’ dedi, ‘Gidemezsin’ dedim ben de” açıklamalarını yapmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin kesin kararıyla futbolculardan İstanbul’da durmalarını istemelerine rağmen Hollandalı oyuncunun bu konuda baskı yapması sonrasında Siyah-Beyazlılar’ın, “Alınan karara rağmen gitmek isteyen olursa Obi Mikel örneğinde olduğu gibi sözleşmesini fesh ettikten sonra seyahat konusundaki engelini kaldırabiliriz” kararı verdiği belirtildi.

2.2 MİLYON EURO MAAŞ ALIYOR

Tecrübeli futbolcu, bu restin kendisine bildirilmesinin devamında kararını değiştirip İstanbul’da kalmaya devam ettiği öğrenildi. Beşiktaş’tan senelik 2.2 milyon Euro ücret alan 32 yaşındaki hücum oyuncusunun, Kara Kartal’la 2022 senesine kadar sözleşmesi var. Trabzonspor’a sezon başında gelen Obi Mikel de ailesinin yanında gitmek istediği için Bordo-Mavili idarecilerle bir toplantı gerçekleştirip anlaşmasını fesh ettikten sonra Türkiye’den gitmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal