Jean Micheal Seri: Taraftarımızdan Çok Güzel Mesajlar Alıyorum

"Galatasaraylı futbolseverlerden çok güzel mesajlar alıyorum. Gerçek Seri'yi sonunda gösterdim"

27.02.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-09:47) Jean Micheal Seri: Taraftarımızdan Çok Güzel Mesajlar Alıyorum

Deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Galatasaray’da sergilediği performans ile Lemina’yı aratmayan ve maçın yıldızı olan Seri,"Galatasaraylı futbolseverlerden çok güzel mesajlar alıyorum. Gerçek Seri'yi sonunda gösterdim" ifadelerinde bulundu.

Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Fulham'dan kiraladığı Jean Michael Seri, sezonun ilk devresinde hayal kırıklığı yaratmıştı. Lyon ve Napoli'den gelen teklifleri devre arası transfer döneminde değerlendirmek isteyen Jean Michael Seri'yi, teknik adam Fatih Terim takımda kalması için ikna etmişti. Yıldız orta saha futbolcusu, ikinci devrede gösterdiği performans ile Galatasaray'ı zirveye taşıdı.

Kadıköy'de Mario Lemina'yı aratmayan ve derbide sahanın yıldızı olan Seri, "Çok mutluyum. Taraftarımızdan çok güzel mesajlar alıyorum. Gerçek Seri'yi sonunda gösterdim ve onların kalbine girdim" ifadelerinde bulundu.

Performansındaki değişim hakkında da konuşan 28 yaşındaki oyuncu, "Galatasaray'a hazırlık kampı geçirmeden katıldım ve sezonun ilk yarısında sıkıntı çektim. Ocak ayında iyi bir devre arası kampı geçirdim ve her hafta kendimi daha iyi hissediyorum" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal