Jean Michael Seri Galatasaray İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray'ın yeni transferi Jean Michael Seri, Milan yerine sarı-kırmızılıları tercih etmesinin nedenini açıkladı.

01.08.2019-22:42 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-22:34) Jean Michael Seri Galatasaray İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray yeni transferi Fildişi Sahilli futbolcu Jean Michael Seri, sarı-kırmızılıların Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına açık antrenmanında açıklamalarda bulundu.

FUTBOLDAN KEYİF ALMAK ÇOK ÖNEMLİ

"Belhanda ile daha önce Nice'te oynadık ve iyi bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde onunla ne yapacağımızı göreceğiz ama burada tabii sadece benim değil takım arkadaşlarımla ne yapacağımız önemli. Dolayısıyla takım olarak biz burada oynayacağız. Buradaki en önemli şey oynadığınız futboldan keyif almak ve bu keyfi taraftarlara vermek. Benim için futboldan keyif almak çok önemli. Koşullar ne olursa olsun bana güvenen taraftarlarımıza bu keyfi sunmak istiyorum"

"HAYIR" DİYEMEZSİNİZ

Milan yerine Galatasaray'ı tercih etmesinin sebebinin sorulması üzerine Fildişi Sahilli futbolcu, "Galatasaray gibi büyük bir kulüp sizi istediği zaman buna 'hayır' diyemezsiniz. Milan'dan da bir teklif vardı ancak yöneticilerin ve taraftarların beni istemesini gördükten sonra tereddüt etmeden Galatasaray'ı tercih ettim" açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal