Japonya’dan Galatasaray’a Teşekkür Mektubu!

Japonya Futbol Federasyonu, Yuto Nagatomo'nun milli takım dönemindeki işbirliğinden ötürü Galatasaray'a teşekkür etti.

06.07.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-13:09) Japonya’dan Galatasaray’a Teşekkür Mektubu!

Japonya Futbol Federasyonu, Rusya'da gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda takımı ile son 16 turuna çıkma başarısı gösteren Yuto Nagatomo için Galatasaray'a teşekkür mektubu gönderdi.

Mektupta Galatasaray'a Yuto Nagatomo'nun milli takım dönemindeki işbirliği için teşekkür edilirken, bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin devam etmesi dileklerinde bulunuldu.

Japonya Milli Takımı Teknik Direktörü Takashi Sekizuka imzasıyla Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e gönderilen ve sarı kırmızılı ekibin resmi internet sitesinde yer alan teşekkür mektubunda şu ifadeler kullanıldı:

"Futbolcunuz Yuto Nagatomo'nun Japonya Milli Takımı'na davetinde her zaman göstermiş olduğunuz nazik anlayış ve iş birliği adına size minnettarlığımızı ifade etmek isterim. 2018 FIFA Dünya Kupası'nı son 16 turunda bitirdik ancak bu, gelecek adımlar için ülkemiz adına iyi bir deneyim oldu. Eylül ayı itibarıyla, FIFA maç haftalarında yeni bir takımla Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleşecek olan 2019 AFC Asya Kupası hazırlıklarına start vereceğiz. Kulübünüzle olan iyi ilişkilerimizi devam ettirmeyi umuyor ve Japonya Milli Takımı adına iş birliğiniz ve anlayışınızın sürmesini diliyoruz. Galatasaray Kulübüne başarılar ve refah dileriz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal