Japonlar, Galatasaray - Beşiktaş Derbisinin Gündüz Oynanması İçin TFF'ye 2 Milyon Euro Teklif Etti

Nagatomo'nun Galatasaray'a, Kagawa'nın da Beşiktaş'a transfer olmasının sonrasında, Japonlardan TFF'ye ilginç bir teklif geldi. Japonlar saat farkı nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş derbisinin gündüz oynanması için TFF'ye 2 milyon euroluk teklif yaptı.

18.02.2019-10:44 - (Son Güncelleme: 18.02.2019-10:33) Japonlar, Galatasaray - Beşiktaş Derbisinin Gündüz Oynanması İçin TFF'ye 2 Milyon Euro Teklif Etti

Japonların Türk futboluna olan alakası her ilerleyen gün artıyor...

Nagatomo'nun Galatasaray'a, Kagawa'nın ise Beşiktaş'a transfer olmasının sonrasında Süper Lig karşılaşmalarını yakından izlemeye başlayan Japon futbolseverlere, Japonya Futbol Federasyonu'ndan güzel haber geldi.

Kagawa'nın ilk lig karşılaşmasını canlı olarak ekranlara getiren Japonlar, ligin 31. haftasında yapılacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisini de izleyicileriyle buluşturmak istiyor.

DERBİ GÜNDÜZ OYNANSIN

Türkiye Futbol Federasyonu'yla iletişime geçen Japon görevliler, saat farkı sebebiyle derbinin gündüz oynanmasını istedi.

Federasyona 2 milyon euro teklif eden Japonlar, teklifin kabul edilmesi halinde dev derbiyi canlı olarak ekranlara getirecek.

Bilindiği üzere İngiltere Premier Lig'deki bazı karşılaşmalar, Uzak Doğu'da da yayınlansın diye gündüz oynanıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal