Japonlar Direnemedi! Unutulmaz Maçta Belçika Gülen Taraf Oldu

Dünya Kupası son 16 turu mücadelesi unutulmaz bir maça sahne oldu. Maçta 2-0 geriye düşen Belçika, uzatmalarda bulduğu golle Japonya'yı 3-2 mağlup etti ve bir üst tura adını yazdırdı.

02.07.2018-23:21 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-09:12) Japonlar Direnemedi! Unutulmaz Maçta Belçika Gülen Taraf Oldu

Belçika, Dünya Kupası'nda tarihinde unutulmayacak geri dönüşlerden birini başardı. Fair play puanıyla 2. tura çıkmayı başaran Japonya'ya karşı 2-0 yenik duruma düşen Belçika, 90+4'te bulduğu golle maçı 3-2 kazanmayı bildi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Maçın 0-0 eşitlikle geçilen ilk devrenin sonrasında 2. yarıda gol yağmuru oldu. Maçın 48. dakikasında Haraguchi'nin fileleri havalandırmasıyla devreye adeta golle başlayan Japonya, 52. dakikada Inui'nin harika vuruşuyla farkı ikiye çıkarmayı başardı.

Belçika'yı umutlandıran gol ise maçın 69. dakikasında geldi. Vertonghen'in ilginç kafa golü Belçika’yı maça tekrardan ortak ederken, beraberlik golü de 74'den Fellaini'nin kafasıyla geldi.

Mücadelecinin son anları nefesleri keserken Belçika, 90+4 Chadli'nin golüyle unutulmaz maçı kazanmayı bildi ve adını bir üst tura yazdırdı.

Belçika'nın çeyrek finaldeki rakibi ise bugün Meksika’yı 2-0’la geçen Brezilya oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal