Janssen Açıkladı! Fenerbahçe'de Kalacak Mı?

Fenerbahçe’de gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Hollandalı oyuncu Vincent Janssen, gelecek sezona ilişkin düşüncelerini paylaştı.

27.04.2018-09:28 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-09:29) Janssen Açıkladı! Fenerbahçe'de Kalacak Mı?

Hollandalı forvet Vincent Janssen, sarı lacivertli kulüp ve önümüzdeki sezonla ilgili kararını verdi.
İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’dan kiralık olarak kadroya katılan fakat gerçirdiği sakatlık nedeniyle sarı lacivertli ekibe katkı sağlayamayan 23 yaşındaki oyuncu, “Burada güzel 1 yıl geçirdim. Kulübüm izin verdiği takdirde seve seve Fenerbahçe formasını giymek isterim” şeklinde konuştu.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak geçirdiği sakatlığı sebebiyle yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalan Hollandalı genç oyuncu, gelecek sezon da sarı-lacivertli formayı giymek istiyor.

Tottenham'dan kiralanan ve takıma kısa sürede adapte olan Hollandalı forvet, 8 Aralık 2017 tarihindeki Bursaspor karşılaşmasında sakatlandı. Uzun süre sahalardan uzak kalan genç oyuncu, sezonun ikinci yarısında takıma hiç katkıda bulunamadı. Sarı lacivertli teknik heyet, Janssen'in yetenekleri ve takıma uyumu neticesinde Hollandalı forvetin 1 yıl daha takımda kalması talebinde bulunacak. Janssen konusunda Tottenham takımına sezon sonu, "Janssen ile ilgili kararınızı erken verin. Eğer kiralayacaksanız, onu hazırlık kampına almak istiyoruz" önerisinde bulunacak sarı-lacivertli yönetimin, oyuncunun kendisiyle de görüşme yaptığı belirtildi. Aykut Kocaman’ın devam etme isteğini ilettiği 23 yaşındaki futbolcunun, "Burada güzel bir yıl geçirdim ama istediğim katkıyı sağlayamadım. Kulübüm izin verirse seve seve kalırım" dediği öğrenildi.

Bu sezon sarı lacivertli formayla 11 karşılaşmada 2 gol kaydeden Janssen, sakatlığı sonrası çıktığı Antalya maçında 19 dakika forma giydi.

Sabah

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal