İzlanda ve Hırvatistan 7. Kez Kozlarını Paylaşıyor!

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu 3. ve son maçında bugün İzlanda ve Hırvatistan karşı karşıya gelecek.

26.06.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-13:24) İzlanda ve Hırvatistan 7. Kez Kozlarını Paylaşıyor!

2018 FIFA Dünya Kupası'nda D Grubu'ndaki son karşılaşmalarında bugün mücadele verecek İzlanda ile Hırvatistan, son 5 yılda 5. defa kozlarını paylaşacak.

İzlanda'nın, gruptan çıkması için ilk 2 karşılaşmasında gruptan çıkmayı garantileyen Hırvatistan'ı kesinlikle mağlup etmesi gerekiyor.

Rostov Arena'da iki takımı karşı karşıya getirecek mücadele, saat 21.00'de başlayacak.

D Grubu'nda 6 puanla zirvede yer alan Hırvatistan, son 16 turuna kalmayı garantilerken, 3 puanı bulunan Nijerya ile birer puanlı İzlanda ve Arjantin’in de gruptan çıkma şansları devam ediyor.

7. RANDEVULARI

İki takım arasındaki rekabete bakıldığında Hırvatistan’ın üstünlüğü görülüyor. Şimdiye dek oynanan 6 karşılaşmada Hırvatistan 4, İzlanda ise 1 kez kazandı. Bir karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

Hırvatistan'ın attığı 11 gole, İzlanda sadece 2 golle karşılık verebildi.

SON 5 YILDAKİ REKABET

İzlanda ve Hırvatistan, son yıllarda turnuvalarda sıkça karşı karşıya geliyor. İki takım, son 5 yılda 5. defa Rusya'da kozlarını paylaşacak.

2013 yılında Dünya Kupası play-off'larında eşleşen iki ekibin mücadelesinde İzlanda'daki ilk karşılaşma 0-0 bitmiş, Hırvatistan'da oynanan mücadeleyi 2-0 kazanan ev sahibi takım, Brezilya’da düzenlenen 2014 Dünya Kupası biletini kapmıştı.

İki ekip, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde de aynı grupta yer almıştı.

Türkiye'nin de bulunduğu grupta Hırvatistan’da oynanan ilk karşılaşmayı, 2-0'la ev sahibi kazanmış, İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te oynanan mücadele ise İzlanda’nın 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti.

MUHTEMEL 11’LER

İzlanda: Halldorsson; Saevarsson, Arnason, Sigurdson, Magnusson; Gunnarsson, Hallfredsson, Gudmundsson, Sigurdsson, Bjarnason; Finnbogason

Hırvatistan: Kalinic; Jedvaj, Corluka, Vida, Pivaric; Badelj, Kovacic, Bradaric; Pjaca, Kramaric, Perisic

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal