İtalyanlar Vedat Muriç İçin İstanbul’a Geliyor!

Lazio, Tottenham’ın da kadrosuna katmak istediği Kosovalı oyuncu için harekete geçti. İtalyan medyası, hayatın tekrar normale dönmesiyle sportif direktör İgli Tare’nin, 20 milyon Euro’luk teklifle İstanbul’a geleceğini açıkladı.

15.04.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-17:00) İtalyanlar Vedat Muriç İçin İstanbul’a Geliyor!

Bu sezonun ne zaman sonlanacağı bile henüz belli değil. Fakat Vedat Muriç için transfer yarışı kızıştı. Kosovalı forvetin menajeri Haluk Canatar, yıldız forvet Muriç’in, kültürel bağlar sebebiyle İtalya’ya sıcak baktığını belirtti. İngiliz medyası ise Mourinho’nun transfer etmek istediği 25 yaşındaki futbolcu için Tottenham’ın cazip bir teklif vereceğini ifade etti. Fakat Lazio’nun Vedat Muriç’i bırakmaya hiç niyeti yok.

TARE, EN BÜYÜK KOZ

İtalyan medyasında yapılan haberlere göre mavi- beyazlılar, salgın sonrası yaşamın tekrar normale dönmesiyle beraber transfer avına çıkacak. Bu duruma göre sportif direktör İgli Tare’nin ilk hedefi İstanbul olacak. Haberlerde, pazarlık hususunda uzman olan ve Doğu Avrupa ile Türkiye pazarını yakından bilen Arnavut sportif direktör, Lazio’nun en büyük kozu olarak çalışmalara devam edecek.

BEKLENEN FİYAT 25 MİLYON EURO

İgli Tare’nin, Fenerbahçe ile gerçekleştireceği toplantıda masaya 20 milyon Euro’luk teklifle sunacağı iddia edildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin Muriç için bonservis ücreti 25 milyon Euro. Tottenham’ın da resmi teklif yapmasıyla beraber yıldız forveti transfer etmek isteyen kulüplerin bu fiyata çıkması tahmin ediliyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal