İtalyanlar Kudurdu! Merih Demirel ve Cengiz Ünder'i Kovdular!

İtalyan senatör Roberto Calderoli'den skandal sözler! Barış Pınar Harekatına destek içerikli paylaşımlar yapan milli futbolcularımız Merih Demiral ve Cengiz Ünder için 'Türkiye'ye dönsünler' dedi.

14.10.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-11:06)

Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen Barış Pınarı harekatına destek her geçen gür artıyor. Milli futbolcularımızın Arnavutluk maçında verdiği asker selamı dünya çapında çok konuşuldu ve konuşulmaya da devam ediyor.

Maç sonunda Juventus'ta oynayan Merih Demiral ve Roma'da forma giyen Cengiz Ünder'in 'Barış Pınarı Harekatına' destek vermek amacıyla yaptığı paylaşımlar İtalyanları rahatsız etti..

SKANDAL AÇIKLAMA!

İtalyan senatör Roberto Calderoli, Roma ve Juventus taraftarlarının Merih Demiral ile Cengiz Ünder'den formayı çıkarmalarını istemelerinde iyi yaptıklarını söyledi.

"MİLLİYETÇİLİK YAPMAK İSTİYORLARSA ÜLKELERİNE DÖNSÜNLER"

"Merih Demiral ve Cengiz Ünder eğer milliyetçilik yapmak istiyorlarsa evlerine dönsünler. İstanbul'da veya Ankara'da iyi karşılanacaklardır. Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş istedikleri yere gidebilirler." dedi.

"ALDIKLARI PARAYI BIRAKIP GİTSİNLER"

"Türkiye'ye giderek İtalya'dan aldıkları milyonlarca euro maaşlarını bıraksınlar. İtalya, demokrasi ve barış ülkesidir. İtalya'da halkın özgürlüğüne ve saygınlığına saygı duyulur." ifadeleri yankı uyandırdı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal