İtalyanlar Galatasaray'daki 5 Ayrılığı Duyurdu

İtalyanların saygın portallarından CalcioMercato Galatasaray'dan ayrılacak 5 yıldızı açıkladı.

24.06.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-13:46) İtalyanlar Galatasaray'daki 5 Ayrılığı Duyurdu

Bu sezon ligin ikinci yarısında iyi bir ritim yakalayıp 7 maçta 7 galibiyet alan fakat pandemi sonrası yeniden başlayan ligde üst üste puan kayıpları yaşayan Galatasaray'da beklenmedik ayrılık kapıda.

GALATASARAY ARTIK YENİ SEZONU DÜŞÜNÜYOR

Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK karşılaşmalarında alınan kötü sonuçlar sonrası şampiyonluk mücadelesinde ağır yara alan Galatasaray'da 2020-2021 sezonun çalışmaları şimdiden başladı. Sözleşmesi biten oyuncularla yollarını ayıracak olan Galatasaray, FFP kuralları gereği bu sezon da sattığı kadar oyuncu transferi gerçekleştirebilecek.

İTALYANLAR DUYURDU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de takımdan ayrılacak oyuncular konusunda yönetime raporunu iletecek ve Sarı Kırmızılı takımda yeni sezonda takıma katılacak oyuncular ile ilgili çalışmalar resmen başlayacak. İtalya'da yayın yapan Calciomercato, Galatasaray'a ilişkin son dakika haberi paylaştı ve ilk ayrılığı duyurdu.

4 YILDIZIN YANINDA YUNUS AKGÜN

Belhanda, Feghouli, Babel ve Diagne'nin önümüzdeki sezon takımdan ayrılma ihtimalleri konuşulurken Calciomercato'nun ortaya attığı isim şaşkınlık yarattı. Fatih Terim'in eski takımı Galatasaray'ın genç yıldızı için resmen devreye girdi. Calciomercato'nun haberi şu şekilde; Fatih Terim'in ilk kez 5 Ağustos 2018 yılın Akhisarspor'a karşı oynanan Süper Kupa finalinde görev verdiği Yunus Akgün, İtalya'ya transfer olmak için hazır.

PARMA VE CAGLİARİ İSTİYOR

"Daha önce Roma ve Lazio tarafından istenen fakat transferi gerçekleşmeyen Yunus Akgün, oyun tarzıyla Cengiz Ünder'i anımsatıyor. Akgün'ün İtalya başta olmak üzer Avrupa'nın birçok liginde talibi var. Parma ve Cagliari, Yunus Akgün için Galatasaray'a resmi tekliflerini ilettiler. Bu iki takımın ardından Fatih Terim'in eski çalıştırdığı Fiorentina ve Verona takımları da genç oyuncunun peşinde."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal