İtalyan Hakem Daniele De Santis ve Nişanlısı Öldürüldü!

İtalya'da İkinci Futbol Ligi (Serie B) karşılaşmalarında hakemlik yapan Daniele De Santis'in dün gece nişanlısıyla beraber bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.

22.09.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-16:46) İtalyan Hakem Daniele De Santis ve Nişanlısı Öldürüldü!

İtalyan medyasına yansıyan haberlere göre, güneydeki Lecce şehrinde yaşamını sürdüren 33 yaşındaki tecrübeli hakem De Santis ve 30 yaşındaki nişanlısı Eleonora Manta, evlerinde kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına maruz kaldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Etrafta bulunan görgü tanıklarının ifadesine göre olay dün akşam yerel saatle 21.30 sularında gerçekleşti. De Santis’in dairesindeki sesleri duyan kapı komşusu yaşlı bir çiftin "Acil"i aramasıyla duyulan olayda, De Santis ve Manta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KİŞİSEL HUSUMETTEN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR

Polisin yaptığı ilk incelemeye göre olayın, yaşamını yitiren kurbanlar ile katil arasındaki şahsi husumetten kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

'BU BİR TRAJEDİ'

La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulunan İtalyan Hakemler Birliği (AIA) Başkanı Marcello Nicchi, "Çok şaşkınım. Bu bir trajedi. Olaya ilişkin çok az şey biliyoruz. Ailesine ve tüm o bölgedeki meslektaşlarına yakınlığımı belirtmek istiyorum." şeklinde konuştu.

SERIE B KLASMANINA YÜKSELMİŞTİ

Bu zamana kadar 130 maçta düdük çalan De Santis'in, 2017'de Serie B'de müsabaka yöneten hakemlerin klasmanına yükseldiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal