İtalyan Devleri Yusuf Yazıcı’nın Peşinde!

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, Avrupa’nın dev takımlarını peşinden koşturmaya devam ediyor…

16.05.2018-10:20 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-10:18) İtalyan Devleri Yusuf Yazıcı’nın Peşinde!

Bordo mavili formayla gösterdiği performansla Avrupa’nın önemli takımlarının radarına giren Yusuf Yazıcı için İtalyan ekipleri sıraya girmiş durumda… Sezon başında Cengiz Ünder’i kadrosuna katan Roma'nın bu kez de Yusuf Yazıcı için Trabzonspor'un kapısını çalacağı öğrenildi.

İTALYAN DEVLERİ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Trabzonspor’da başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Yusuf Yazıcı hakkında “Bir takım 15 milyon euro teklif etti” ifadesinde belirttiği takımın İtalyan devi Milan olduğu belirtildi. Arsenal’in yıldızı Mesut Özil ile aynı menajerlik şirketiyle çalışan Yusuf Yazıcı, Avrupa’nın çok önemli takımlarının transfer listesinde bulunuyor. İtalya’dan Milan dışında Roma ve Napoli’nin de yetenekli oyuncuyla ilgilendiği ve kısa sürede Trabzonspor’a resmi teklifte bulunacakları öğrenildi.

YÖNETİM SATIŞA SICAK BAKMIYOR

Bordo mavili yönetim ise önümüzdeki sezonun kadrosunun planlamasında çok önemli bir yer tutan genç oyuncular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün transferlerine sıcak bakmıyor. Karadeniz temsilcisi iki yıldızını da satmaya sıcak bakmazken, yalnızca çok önemli teklifler gelmesi halinde bu kararın değişebileceği aktarıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal