İtalya'dan UEFA'ya Sorumluluk Alma Çağrısı

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, 2019/20'yle 2020/21 sezonunu birleştirerek tek bir sezon olarak kabul edebileceklerini duyurdu.

16.03.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-13:20) İtalya'dan UEFA'ya Sorumluluk Alma Çağrısı
İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, 2019/20'yle 2020/21 sezonunu birleştirerek tek bir sezon olarak kabul edebileceklerini duyurdu.

Radio 1 Rai'ye konuk olan Gravina, "Şu an tamamen bir sisin içerisindeyiz. 3 Nisan'a kadar ligi askıya aldık ancak bu tarihte ligleri başlatabileceğimizi düşünmüyorum. Mayıs ayı başı bile gerçekçi değil. Gün gün bu durumu yaşıyoruz. Risk alabilecek durumda değiliz." sözlerini söyledi.

"İKİ SEZONU BİRLEŞTİREBİLİRİZ"

Olabilecek her şeyin masada olduğunu vurgulayan Gravina, "En iyimser senaryoyu çıkarmaya çalışıyoruz. Bu da bizi sezonu bitirmeye doğru götürüyor. Bu sezonu şampiyonsuz olarak noktalayabiliriz. Sıralamayı ve fikstürü durdurup, gelecek sezon liglere aynı şekilde devam edebiliriz. İki sezonu birleştirip tek bir sezon gibi hareket edebiliriz. Bu da bir ihtimal. Ortada çok fazla bilinmez durum var ve geleceği bilemiyoruz. Hatta yarını bile bilemiyoruz." ifadelerini kullandı.

"UEFA'YA SORUMLULUK ÇAĞRISI"

"EURO 2020'yi ertelemek doğru bir fikir." ifadeleriyle konuşmayı sürdüren Gravina, "UEFA'ya sorumluluk alma çağrısı yapacağız. Tüm federasyonlar, insanların sağlığını ön planda tutarak karar vermeli. Koronavirüs, sadece İtalya'nın problemi değil. Kasım-Aralık'ta düzenlemeyi onaylayacaklarmış. Ben de bunu duydum ama bilmiyorum. Ancak, ideal fikir EURO 2020'yi ertelemek." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal