İtalya'dan Flaş İddia! Sezon İptali Gündemde!

İtalyan yazar Andrea Di Caro, bugün yazdığı yazıda durdurulan Serie A sezonunun iptalinin söz konusu olduğunu belirtti.

28.03.2020-12:11 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-12:05) İtalya'dan Flaş İddia! Sezon İptali Gündemde!

Coronavirüs salgını sebebiyle zor zamanlar yaşayan İtalya'da askıya alınan Serie A sezonunun da sonunun ne olacağını herkes merak ediyor.

La Gazzetta dello Sport yazarı Andrea Di Caro, bugün paylaştığı yazısında İtalya'da futbolun tekrardan devam etmesinin çok mümkün olmadığını açıkladı ve İtalya'nın coronavirüs salgını gerçekliğine dikkat çekti.

Futbol sezonunun sonlandırılmasının düşünüldüğünü yineleyen Di Caro, gerçekçi olmak gerektiğini vurguladı ve yazısında şunları söyledi:

"Tartıştığımız tüm konular açıkça bir noktayı işaret ediyor: Futbol için beklenen sezon artık bu değil, bir sonraki...

Hepimiz; virüsün sahaya dönmemize, mevcut sezonu bitirmemize, bir şampiyon belirlememize, küme düşmelere, ligden yükselmelere, kupa kazananlara izin vereceğini ve her şeyin kontrol altına alınacağını umuyoruz ama zor olanı yapıp gerçeklerle yüzleşmek zorundayız. Zaman sınırları belirlemeliyiz. Bundan sonra en büyük çaba geleceğe yönelik olmalı ve nasıl yeniden başlayacağımıza odaklanmalıyız. Çünkü tekrar başlayacağız ve bunu harika yapmak zorundayız. Her şeyden önce güvenlik ve sistem olmalı"

Di Caro'nun da oluşturduğu profil sonrası İtalya'da ertelenen 2019-20 sezonunun devam etmesinin zor olduğunu ve iptal ihtimalinin ciddi şekilde konuşulduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal