İtalya Spor Bakanı Vincenzo Spadafora, Serie A İçin Umutsuz Konuştu!

İtalya Gençlik ve Spor Bakanı Vincenzo Spadafora, yeni tip coronavirüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2019-2020 sezonunun tekrardan oynanmasının çok zor olduğunu belirtti.

29.04.2020-17:27 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-17:17) İtalya Spor Bakanı Vincenzo Spadafora, Serie A İçin Umutsuz Konuştu!
Bakan Spadafora, LA7 kanalında katılım gösterdiği bir programda, tartışma konusu olan Serie A 2019-2020 sezonuna ne olacağına dair fikirlerini bildirdi.

Spadafora, "Ligin yeniden başlamasına ilişkin yolun daraldığını görüyorum. Ligin güvenli bir şekilde ağustosa kadar sona ereceği program dahilinde organize edilmesini düşünüyorum." dedi.

Sezonun durdurulduğu yerden tekrardan faliyete girmesi için ısrarcı olan Serie A takımlarının fikir değiştirebileceğini vurgulayan Spadafora, şöyle konuştu:

"Lega Serie A'nın (Lig Birliği) bir sonraki toplantısında bir sürpriz olabileceğini düşünüyorum. Kulüplerin büyük kısmı, bizden bu sezonu bütünüyle durdurmamızı ve gelecek yılki şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanmayı isteyebilir."

Spadafora, karşılaşmaların tekrardan başlaması halinde kesinlikle taraftarsız oynanacağını da söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal