İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Ligler İçin Tarih Verdi!

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Başkanı Gabriele Gravina, coronavirüs sebebiyle durdurulan liglerin ne zaman başlayabileceği hakkında konuştu.

13.04.2020-17:38 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-17:33) İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Ligler İçin Tarih Verdi!
Sky kanalına Skype ile katılan Gravina, Covid-19 pandemisi sebebiyle 9 Mart'tan beri karşılaşmaların gerçekleştirilmedi futbol liglerine yönelik açıklama yaptı.

Başkan Gravina, "Daha önce söylediğimi tekrar etmeliyim ki, sporcuların sağlığına dair güvence olduğunda yeniden başlayabiliriz." ifadelerini kullandı.

Gravina, oyuncuların sezonun tekrardan başlaması için mayıs ayı başında coronavirüs için test olabileceğinin sonrasında ise sezonun kaldığı yerden tekrardan oynanması için hazırlıklara başlanılmasını ön gördüğünü söyledi.

Gravina, bu konu ile alakalı önümüzdeki günlerde teknik ve bilim kurullarıyla sonraki aşamaları yorumlayacaklarını, FIFA ve yönetim ekibinden gelecek fikirleri dikkate alacaklarını vurgulayarak, "Umut, mümkün olan en kısa zamanda başlamamız. Bir son, bitiş tarihimiz yok ama sezonu tamamlamalıyız. Eğer tamamlayamazsak olumsuz sonuçlar doğurabilir." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal