İtalya Derbisinde Kazanan İnter!

Milano'da Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanan İtalya Serie A'nın 18.hafta mücadelesinde İnter sahasında Juventus'u 2-0'lık skorla geçerek derbi karşılaşmasını kazandı.

18.01.2021-11:30 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-11:28) İtalya Derbisinde Kazanan İnter!
Haftanın merakla beklenen karşılaşmasına hızlı başlayan ev sahibi ekip İnter oldu. Rakip alanda kurmuş olduğu baskıyla rakibinin çıkmasına izin vermeyen İnter henüz dakikalar 12'yi gösterirken kurmuş olduğu baskıdan golü çıkardı ve Barella'nın asistinde Vidal topu ağlara gönderdi. Golün ardından baskısını devam ettiren İnter rakibine pozisyon vermezken farkı 2'ye çıkarma fırsatlarını ise değerlendiremedi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken İnter soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarının başlarında İnter baskısı devam ederken 52.dakikada Bastoni'nin pasında ilk golün asistini yapan Barella bu sefer golünü atarak sahneye çıkarken skoru 2-0'a getirdi.

Yenilen 2.golün ardından Juventus'un skoru azaltma çabaları devam ederken dakikalar ilerledikçe riskleri alan siyah beyazlılar başarılı İnter savunmasını bir türlü açamadı.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmazken İnter Juventus'u 2-0'la devirerek zirve yarışında altın değerinde bir 3 puan aldı.

Puan tablosunda 2. sırada bulunan İnter, bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 40'a yükseltti ve maç eksiği bulunan lider Milan ile puanları eşitledi. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirveye yaklaşan Juventus ise 3 maç aradan sonra mağlup oldu. 33 puanla 5. basamakta kalan Juventus, bu sezon ligdeki 2. yenilgisini aldı ve rakibi Inter’i yenip zirveye yaklaşma fırsatını değerlendiremedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal