İşte Trabzonspor'un Burak Yılmaz İçin İstediği Rakam!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, son zamanlarda sıkça transferi konuşulan golcü oyuncu Burak Yılmaz için istedikleri bonservis bedelini açıkladı.

28.05.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-11:38) İşte Trabzonspor'un Burak Yılmaz İçin İstediği Rakam!

Bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu son dönemde ismi sıkça transfer dedikodularına karışan tecrübeli forvet Burak Yılmaz konusunda belirledikleri bonservis bedelinin 4-5 milyon Euro civarında olduğunu belirtti.

Ağaoğlu, Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılmasının yalnızca belirli şartların olgunlaşması halinde gerçekleşebileceğini söylerken, “Burak Yılmaz, Trabzonspor’un kontratı olan bir oyuncusu ve takımın kamp kadrosunda bulunuyor. Her oyuncunun bir değeri, ağırlığı vardır” şeklinde konuştu.

Karadeniz temsilcisinin başkanı Ahmet Ağaoğlu şöyle devam etti: “Şartlar göz önünde alındığında Burak’ın maliyeti doğal olarak fazla olabilir. Asla ve asla ‘futbolcunun motivasyonu bu açıklamalardan dolayı bozuluyor’ yorumları ortaya çıkmamalı. 20 milyon TL kazancı olan bir futbolcunun morali mi bozulur? Yönetim olarak bizim, Burak Yılmaz için belirlediğimiz bonservis bedeli 4-5 milyon Euro aralığındadır. Ayrıca 1 milyon Euro da menajer ücreti bulunmakta...”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal