İşte TFF Süper Kupa’nın Bilet Fiyatları!

Geçtiğimiz sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Akhisarspor arasında 5 Ağustos Pazar günü Konya'da oynanacak TFF Süper Kupa karşılaşmasının organizasyon toplantısı gerçekleştirildi.

18.07.2018-17:10 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-17:04) İşte TFF Süper Kupa’nın Bilet Fiyatları!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yapılan toplantıda, Galatasaray ve Akhisarspor kulüplerinin temsilcileri, Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediye Stadı ile TFF görevlileri hazır bulundu.

Toplantıda Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda yapılacak maçın bilet fiyatları, kale arkaları (kuzey ve güney tribünleri) için 40, Maraton Tribünü (doğu ve batı tribünleri) için 80 lira olarak belirlendi.

Karşılaşmanın biletleri, 25 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00'den itibaren Türk Telekom Stadı, Spor Toto Akhisar Stadı ve Konya Büyükşehir Belediye Stadı gişeleri ile www.passo.com.tr sitesi üzerinden satışa çıkacak.

TFF Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaraylı taraftarlar batı ve kuzey tribünlerinde yer alırken, Akhisarspor taraftarları ise doğu ve güney tribünlerinde olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal