İşte Fatih Terim’e Göre En Değerli Şampiyonluk!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, sosyal medya üzerinden basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtlamaya devam ediyor.

16.07.2018-16:22 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-16:18) İşte Fatih Terim’e Göre En Değerli Şampiyonluk!

Sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim IG TV'de açıklamalarda bulunmayı sürdürüyor

Türkiye Gazetesi'nden Ercan Yıldız’ın, "Bu Dünya Kupası'nda sizin olmamanız, sizde nasıl bir duygu uyandırıyor? Bu turnuvada olsaydık ne olurdu?" sorusuna tecrübeli teknik adam "Dünya Kupası'nda olmamak beni çok üzüyor. Açıkçası orada olduğumu hayal ettiğim birçok maç var. Oraya gidip seyrederken de çok düşünmüştüm. Nasip değilmiş, kısmet olmadı. Ben takımın başında olsam gider miydik? Bu soru hep kafalarda olacak." yanıtını verdi.

“EN DEĞERLİSİ 21. ŞAMPİYONLUK”

En değerli şampiyonluğunuz hangisi sorusu üzerine başarılı çalıştırıcı şu yanıtı verdi:

"Galatasaray'da 7 şampiyonluğunuz bulunuyor. Hepsi birbirinden değerli ve anlamlıdır. Fakat bazılarında duygusal patlamalar yaşanır. Şüphesiz ki, kazanılan her kupa ve her şampiyonluk çok değerlidir. Fakat play-off oynadığımız yıl, play-off oynadığımız yıl diyorum çünkü bir anda böyle bir durum çıkarmışlardı hatırlarsanız. Çok öndeyken, tüm seneyi önde götürmüşken, aniden son karşılaşmaya kaldı. O karşılaşmadan mağlup ayrılsak şampiyonluğu kaybediyorduk ve bu karşılaşma rakibimizin sahasındaydı. Dolayısıyla rakibimizin sahasında şampiyon olmak tabii ki çok önemli fakat ben her zaman 21. şampiyonluğu yani bu yılı hepsinden öne koyuyorum. Tabii ki her şampiyonluk çok kıymetli fakat ben 21. şampiyonluğu en ön sıraya koyuyorum."

“5. YILDIZIN İLKİNE İMZA ATILDI”

"İhtiyaç olduğu durumda gelmek, devre arasından şimdiye dek tüm güçlüklere karşın bir bütün olan Galatasaray, bence tarihin en önemli şampiyonluklarından birini, hatta en önemlisini kazandı. Bu şampiyonlukla aynı zaman beşinci yıldızın da ilkine imzasını atmıştır. Umarım o da beşinci yıldız olarak gerçekleşir. Bu şampiyonlukta herkesin emeği var. Herkes çok hissetti, çok istedi ve koşulsuz destekledi bizi. Bundan dolayı emeği geçen herkese de teşekkür ederim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal