İşte Emre Belözoğlu’nun İki Bombası! Meğer 6 Aydır Peşindeymiş

Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdüren Emre Belözoğlu'nun, iki yıldız için Morgan de Sanctis ile iletişime geçtiği ortaya çıktı.

01.07.2020-11:35 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-12:23) İşte Emre Belözoğlu’nun İki Bombası! Meğer 6 Aydır Peşindeymiş

HABER365Spor / ÖZEL

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturma adına gecesini gündüzüne katan ve kulübün Sportif Direktörlük görevinin hakkını vermeye çalışan Emre Belözoğlu’nun iki yıldız için Morgan de Sanctis’le görüştüğü ortaya çıktı.

TRANSFER YASAĞI GELMESEYDİ JESUS OCAK’TA FENERBAHÇE’DEYDİ

Sportif Direktör Petrachi ile yollarını ayırdıktan sonra bir dönem Galatasaray’ın da kalesini koruyan De Sanctis’le anlaşmaya varan Roma’nın bazı futbolcularını satış listesine koyduğu ifade edilirken, Emre Belözoğlu’nun Juan Jesus ve Perotti için Serie A deviyle masaya oturduğu bildirildi. Bu sezon devre arasında resmi olarak Roma’nın kapısını çalmasına rağmen 5 milyon euro bonservis bedeli biçilen Jesus’a 2 milyon euro’luk teklif götüren Belözoğlu’nun Perotti için de aynı rakamı önerdiği kaydedilirken, Başkent ekibinin bu rakama sıcak baktığı belirtildi.

PEROTTİ DAHA ÖNCE İNTER’E KİRALIK GİTMİŞTİ

2021’de kontratları sona erecek olan Juan Jesus geçtiğimiz sezon sadece 4 maçta görev alırken, Perotti ise 20 karşılaşmada forma giydi. 5 kez Arjantin Milli Takımına seçilen 31 yaşındaki orta saha ligde 3 gol 1 asist yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal