İşte Beşiktaş'ın Yeni Kalecisi Altyapıdan!

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Ersin Destanoğlu. Alman file bekçisi Karius’un gitmesi dolayısıyla kaleyi genç futbolcuya emanet edecek.

22.04.2020-16:51 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-16:47) İşte Beşiktaş'ın Yeni Kalecisi Altyapıdan!

Siyah- beyazlı kulüpte teknik adam Sergen Yalçın alt yapı antrenörlerin yolladığı rapor doğrultusunda kalan karşılaşmalarda 19 yaşındaki genç kaleci Ersin Destanoğlu'na şans verecek.

YASİN SÜLÜN AÇIKLAMIŞTI

Kısa zaman önce Instagram hesabında canlı yayında açıklamalar yapan Beşiktaş Akademi Direktörü Yasin Sülün "Ersin Destanoğlu var kalecimiz mesela. Sergen hocanın kendisiyle ilgili çok iyi düşünceleri mevcut. Ersin'le ilgili hayallerimiz var. Sergen hoca, şu dönem yaşanmasa direkt oynatmayı dahi düşünüyordu" ifadelerini kullanmıştı.

NEUER'E BENZETİLİYOR!

Bu sezon U19 ile 18 karşılaşmaya çıkan 1.95 boyundaki Ersin U19 Milli Takım’da da top koşturuyor. Fiziği ve stiliyle Bayer Munih'in yıldızı Neuer'e benzetilen genç yetenek aynı zamanda Alman file bekçisini de hayranı. Beşiktaş'ın genç kalecisi coronvirüs sebebiyle askıya alınmasıyla Avrupa'nın önemli kalecileri ve özellikle Neuer'in videolarını analiz ediyor.

 2023’E KADAR KONTRATI VAR!

2012 senesinde Bayrampaşspor forması ile Beşiktaş'a karşı Fulya'da karşılaşmaya çıkan Ersin dönemin alt yapı antrenörleri tarafından beğenilerek Beşiktaş'a katıldı. O zamandan beri Beşiktaş akademide top koşturan Ersin takımıyla 2017 senesinde 3 senelik profesyonel kontrat imzalamıştı. Genç yıldızın bu sezon bitiminde kontratı sona eriyordu. Beşiktaş büyük umut vadeden Ersin'in kontratını 2023 senesine kadar uzatmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal