İşte Beşiktaş’ın Vida Planı!

Beşiktaş, Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda ülkesi Hırvatistan ile final oynayan başarılı stoper Domagoj Vida’nın fiyatını belirledi.

19.07.2018-12:53 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-12:45) İşte Beşiktaş’ın Vida Planı!

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezonun devre arasında bonservis ücreti ödemeden kadrosuna kattığı Hırvat stoper Domagoj Vida için Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklifler gelmeye devam ederken, siyah beyazlı yönetim de başarılı savunmacıya değer biçti.

Ülkesi Hırvatistan ile 2018 Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa’nın büyük liglerinden önemli takımların kadrosuna katmak istediği Vida konusunda, siyah beyazlı yönetim kararını verdi.

Başkan Fikret Orman, siyah beyazlıların Avusturya kampını ziyaret ederek teknik direktör Şenol Güneş ile transfer konusunu masaya yatırdı.

Vida’ya gelen yüksek bonservis ücretleri karşısında, Hırvat yıldızı satmak zorunda kalacaklarını Şenol Güneş’le paylaşan Fikret Orman, savunmada yaşanacak açığın mutlaka kapatılacağını tecrübeli teknik adama iletti. Tosic ve Mitrovic’in ayrılığının ardından Vida’yı da göndermeye hazırlanan yöneticiler, gelen tekliflerde önerilen rakamların daha da yükseltilmesi adına yoğun çaba gösteriyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Everton, Leichester, West Ham United ve İspanya La Liga’dan Sevilla ile Atletico Madrid'in radarında olan 29 yaşındaki defans oyuncusu için yönetimin bonuslar hariç en az 25 milyon istediği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal