İşte Beşiktaş’ın Talisca Planı!

Beşiktaş yönetimi, 31 Mayıs'a kadar satın alma opsiyonu kendilerinde bulunan Brezilyalı yıldız Talisca için planını belirledi.

15.05.2018-09:46 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-09:44) İşte Beşiktaş’ın Talisca Planı!

Siyah beyazlı yönetim bu ayın sonuna kadar satın alma opsiyonunu elinde bulundurduğu Brezilyalı oyuncu Talisca konusunda, harekete geçti.  

Beşiktaş’ın transfer komitesi başkanı Umut Güner ve Futbol A Takım direktörü Ali Naibi, bugün İtalya’ya giderek Roma takımı yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirecek. Yapılacak bu görüşmenin Talisca'nın satışı konusunda olacağı gelen haberler arasında...

31 Mayıs'a kadar Portekiz ekibi Benfica'ya 21 milyon Euro ödemesi halinde Brezilyalı yıldızın bonservisini alma hakkına sahip olan Beşiktaş, bu ödemeyi gerçekleştirmesi halinde 24 yaşındaki oyuncuyu hemen satmayı planlıyor. Bir süredir Benfica ile anlaşma zemini arayan Roma’ya Talisca’nın satın alma opsiyonunun kendilerinde olduğunu belirtecek siyah beyazlı kulübün yetkilileri, yetenekli oyuncuyu 30 milyon Euro'nun üzerinde bir fiyata satmak istiyor.

Öte yandan transfer komitesinin Talisca konusu dışında, Roma’dan ayrılacak futbolcuları kiralama hususunda görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal