İşte Aziz Yıldırım'ın Transfer Bombaları!

Gelecek sezon güçlü bir kadro hedefleyen Fenerbahçe, transferde şimdiden harekete geçmeye hazırlanıyor.

24.05.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-09:44) İşte Aziz Yıldırım'ın Transfer Bombaları!

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran sarı lacivertli ekip önümüzdeki sezon şampiyon olacak bir kadro için şimdiden kolları sıvadı.

Başkan Aziz Yıldırım, başkanlık seçimlerinden galip ayrılması durumunda vakit kaybetmeden harekete geçeceği ve özellikle iki oyuncuyu sarı lacivertli forma ile görmek istediği gelen haberler arasında…

Başkan Aziz Yıldırım önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurarak hem Avrupa’da hem de ligde başarılar kazanmak istiyor. Başkan Yıldırım’ın gelecek sezon kadroda özellikle Balotelli ve Badstuber’i görmek istediği belirtildi. Başkan Yıldırım’ın bu iki oyuncuyu tercih etmesindeki en önemli nedenlerin başında sözleşmelerinin sona ermesi yatıyor.

Alman defans oyuncusu Holger Badstuber’in Stutgart ile olan kontratı 30 Haziran’da bitiyor. Deneyimli savunmacı bu sezon 27 maçta forma giydi ve 2 kez ağları havalandırdı.

İtalyan forvet Mario Balotelli’nin de Nice takımıyla olan sözleşmesi aynı tarihte bitiyor. Bu sezon Nice forması ile Lig ve Avrupa dahil 35 maça çıkan İtalyan yıldız Balotelli, 24 gol 1 asistlik performans sergiledi.

İki futbolcu için de bonservis  bedeli ödenmeyecek olması kendilerine önerilecek ücretin artması anlamına geliyor. Sarı lacivertlilerin bu konuda kesenin ağzını açacağı öğrenildi.  

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal