İşte Ali Koç'un Fenerbahçe'ye Getireceği Rakam! Muazzam Bir Meblağ

Ali Koç'un Başkan seçilmesi durumunda takıma 100 milyon Euro gibi bir rakam ile geleceği ifade edildi. Bu rakamın altında kalmak istemeyen Aziz Yıldırım da kaynak arayışında...

15.02.2018-14:36 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-14:33) İşte Ali Koç'un Fenerbahçe'ye Getireceği Rakam! Muazzam Bir Meblağ

Fenerbahçe'de başkanlık dışında önemli bir gelişme de mali kaynak bulma husunda yaşanıyor. Başkan adayı Ali Koç'un, üyelerle yaptığı toplantıda, "Güçlü bir sermaye koyacağım" açıklamasından sonra mevcut durumdaki yönetim de hareketlendi.

Ali Koç'un bahsettiği miktarın ne olacağı hususunda yapılan çalışmalarda 100 milyon euro rakamına ulaşıldı. Türk Lirası karşılığı 470 milyonu geçen paranın Ali Koç tarafından sponsorlar yardımıyle kulübe gireceği de saptandı. Başkan Aziz Yıldırım da bu gelişme üzerine hemen harekete geçti.

AZİZ YILDIRIM GERİDE KALMAK İSTEMİYOR

Aziz Yıldırım'ın da Ali Koç'un koyacağı miktarda bir kaynak sağlamak için kaynak arayışına girdiği öğrenildi. Şu an Fenerbahçe'nin Başkan'ı olan Yıldırım'ın yeniden seçilmesi ile oluşturacağı yönetimde paralı iş adamlarından sağlayacağı sponsorluk gelirleriyle, Ali Koç'un vadettiği ölçüde bir rakamı ortaya koymak için önemli girişimler yaptığı da öğrenildi. Bu hususta Yıldırım'ın yaptığı girişimlerin çok olumlu ilerlediği şeklinde bilgiler de var.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal