İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Karate Takımı Avrupa'da üçüncü oldu

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Karate Erkek Takımı, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te gerçekleşen ve Avrupa Üniversite Sporları Birliği’nin (EUSA) yaptığı 2019 Avrupa Üniversitelerarası Karate Şampiyonası’nda genel klasmanda takım halinde üçüncü oldu.

04.08.2019-15:59 - (Son Güncelleme: 04.08.2019-15:54) İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Karate Takımı Avrupa'da üçüncü oldu

Lütfullah Teber, Kutluhan Duran ve Gökay İlgezdi'den oluşan İstanbul Aydın Üniversitesi Karate Kata Erkek Takımı, tatamide Polonya'nın Poznan Teknoloji Üniversitesi ve İspanya'nın Valencia Üniversitesi'ni 23,4 puanla geçerek adını finale yazdırdı.

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ'Nİ ELEDİLER

Finalde İstanbul Ticaret Üniversitesi ile karşılaşan İAÜ Karate Kata Erkek takımı 24,68 puanla Avrupa şampiyonu oldu. Kata ferdi kategoride Kutluhan Duran, kumitede ise 60 kiloda Fuat Demirel ve +84 kiloda Mehmet Usda Avrupa ikincisi unvanına sahip oldu.

AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDULAR

İAÜ Karate Erkek Takımı bu sonuçlarla toplamda Avrupa üçüncülüğü unvanına uzandı. Böylece İAÜ, Tenis Kadın Takımı'nın Avrupa şampiyonluğu ve Voleybol Kadın Takımı'nın Avrupa ikinciliğinden sonra EUSA şampiyonalarındaki üçüncü derecesini elde etmiş oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal