İsrailli Hakem Başakşehir'i Katletti! Okan Buruk ve Chedjou Kırmızı Kart Gördü!

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında karşılaşma sonrasında soyunma odalarına gidilirken Teknik Direktör Okan Buruk ve Aurelien Chedjou kırmızı kart gördü.

08.08.2019-09:02 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-08:58) İsrailli Hakem Başakşehir'i Katletti! Okan Buruk ve Chedjou Kırmızı Kart Gördü!

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında konuk ettiği Yunanistan’ın Olympiakos takımına 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir’de teknik direktör Okan Buruk ve savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, karşılaşmanın sonunda kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına Okan Buruk’un yerine yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu katıldı.

“Hakem, Okan Hoca’ya ‘Attım seni’ dedi”

"Maçın sonunda hem oyuncumuzu atması hem de hocamızı atması manidar, düşündürücü. Bilmenizde yarar var çünkü soyunma odasında ve koridorda nelerin olduğunu bilmiyorsunuz. Okan hocamız maçın hakemine şunu söylüyor, futbol oynuyoruz, İngilizce olarak ‘We are playing football’ dedi, ‘Attım seni’ dedi maçın hakemi de… Artı bizim oyuncumuz Chedjou, ‘Shame on you, ayıp sana’ diyor, ‘Seni de attım’ diyor. Bu hatanın bize yapılmış olması bize ne kadar zarar veriyorsa futbola da bir o kadar zarar veriyor. İnanın Olympiakos takımına aynı davranışta bulunulsa aynı cümleleri sarfedeceğime kesinlikle inanabilirsiniz. Hakemin yıldırma politikası, gösterdiği kartlar oyuncularımızın daha sert oynamasını önledi. Biz 9 faul yaptık 4 sarı kart gördük, bir de kırmızı kart var. Rakip 15 faul yaptı, 1 tane sarı kartı var.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal