İsrail UEFA'yı Tehdit Etti!

UEFA, 2020 Avrupa ve 2022 Dünya Kupası'nın İsrail'deki yayın haklarına sahip olan İsrail Yayın Kamu Kuruluşu'ndan (KAN) her iki turnuvada gerçekleşecek maçların işgal durumundaki Batı Şeria'da olan yasa dışı Yahudi yerleşim yerlerinde yayınlamamasını talep etti.

08.10.2018-17:35 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-17:27) İsrail UEFA'yı Tehdit Etti!

İsrail resmi basınında yayınlanan haberlere göre, KAN yetkilileri, UEFA'nın kurumlarından Yahudi yerleşim bölgelerinde Avrupa ve Dünya Kupası maçlarını yayınlanmamasını talep ettiğini ifade ederken, söz konusu durum hakkında UEFA ile gerçekleşen görüşmelerden de henüz bir neticeye varılamadığını belirtti.

Basında yayınlanan haberde bununla birlikte, UEFA'nın Batı Şeria'yı işgal altındaki Filistin toprağı olarak kabullenmesi nedeni ile bu kararı verdiği değerlendirmesi yapıldı.

KAN görevlileri, UEFA'nın kararından geri dönmemesi durumunda yayın hakları anlaşmasına imza atmayacaklarını söyleyerek tehdit etti.

Her iki turnuvanın Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yayın haklarına sahip olan Katarlı şirket beIN Sports'un UEFA'nın verdiği kararda etkili olduğu ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal