İspanyol Devlerinden Icardi’ye Kanca!

İtalya Serie A takımlarından Inter forması giyen Mauro Icardi'nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara, Arjantinli golcünün geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

10.01.2019-16:29 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-16:26) İspanyol Devlerinden Icardi’ye Kanca!

Inter forması giyen Arjantinli forvet Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, aynı zamanda menajerliğini yaptığı eşine İspanya’nın 2 dev takımından teklif geldiğini açıkladı.

İspanyol basınına Icardi’nin geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Wanda Nara, "Yeni sözleşme konusunda Inter'le anlaşma sağlayabiliriz. Ancak şu an için anlaşma yapmamız çok zor gözüküyor. Inter'den henüz tatmin edici bir teklif gelmedi. Mauro’nun şu anda Inter'den kazandığı para üzerinden yeni sözleşme imzalaması mantıklı gelmiyor. Onun daha değerli olduğu düşüncesindeyiz. Kendisini transfer etmek isteyen pek çok önemli takım var. Mesela harika ilişkilerimizin olduğu İspanya'nın en büyük iki takımı. Bunun yanı sıra bir İngiliz ve bir de Fransız kulübü Icardi ile ilgileniyor." ifadelerini kullandı.

Barcelona altyapısından 2011’de ayrılarak Sampdoria'ya transfer olan Arjantinli yıldız, 2 sezon forma giydiği Sampdoria’dan 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Inter'in yolunu tutmuştu.

Inter formasıyla 204 karşılaşmaya çıkan Icardi, 120 kez fileleri havalandırdı ve 25 de asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal