İşleri Bozulan G.Saraylı Eski Futbolcuya Dostlarından Yardım Eli

Bir Süre Galatasaray’da kariyerine devam eden Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'un coronavirüs sebebiyle işlerinin bozulmasından dolayı arkadaşları tarafından destek geldi.

01.04.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-17:55) İşleri Bozulan G.Saraylı Eski Futbolcuya Dostlarından Yardım Eli

Eski Galatasaraylı futbolcu Kevin Grosskreutz'un Dortmund'daki arkadaşları Reus, Sancho, Haaland, Bürki ve Weidenfeller, futbolcunun coronavirüs nedeniyle işleri kötüye giden restoranına yardım etmek için yemek siparişi yapan kişilere forma, krampon, kaleci eldiveni gibi ürünlerini yollama sözü verdi.

Almanya 3. Lig takımlarından Uerdingen’de top koşturan Kevin Grosskreutz coronavirüs salgınından dolayı Borussia Dortmund'un stadı Signal Iduna Park'ın yanında olan "Schmackes" adlı restoranını kapatmak durumunda kalmıştı. Kevin Grosskreutz, restoranında çalışanların 2 aylık maaşlarını ödeme sözü verdiği 25 personelinin de işlerine kısa süreliğine son vermişti. Fakat Kevin Grosskreutz coronavirüs salgınının işlerini bitirmesine izin vermedi.

Borussia Dortmund ve Almanya Milli Takımı'ndan dostları Grosskreutz'un yardım eli uzattı. İnternet sitesinden paket servisle devam eden Grosskreutz'un Schmackes adlı restoranından 20 Euro’luk sipariş verilmesi durumunda birçok önemli hediyenin çekilişine hak kazanacak.

Çekilişi kazanan şanslılar ise Borussia Dortmund'un yıldız futbolcuları Haaland, Reus, Götze ve Schmelzer'in orijinal formalarına, Sancho, Reus ve Schmelzer'in kramponuna ve Bürki ile Weidenfeller'in kaleci eldivenlerini kazanma şansı yakalayacak.

Yeni yapılan kampanya ile alakalı konuşan Grosskreutz, eski takım arkadaşlarına şükranlarını sunarak olayla alakalı şunları ifade etti; "Eski takım arkadaşlarım yardım etmek için bir an bile beklemediler. Beni böyle zor bir zamanda zor durumda bırakmadıkları için onlara minnettarım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal