Isla Kadro Dışı Bırakıldı!

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımda düşünülmeyen Isla, sarı- lacivertlilerin Riva kampına katılmadı. Şilili oyuncu, kalan 8 haftada da sahaya çıkamayacak.

28.05.2020-15:58 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-15:56) Isla Kadro Dışı Bırakıldı!

12 Haziran'da devam edecek olan Süper Lig öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Mauricio Isla ile yolların ayrılacağı aktarıldı.

Şilili oyuncunun sezon bitiminde sona erecek olan kontratı yenilenmeyeceği gibi geriye kalan 8 haftada da kadroda düşünülmediği ifade edildi.

RİVA KAMPINDA YER ALMADI

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) sürecinde ailesiyle beraber karantinaya giren Isla daha sonra gerçekleşen antrenmanlarda yer almazken, Şilili futbolcu ne Samandıra'daki tesislerde ne de Riva'da devam eden takım kampında bulunmadı.

ŞİLİ’YE GERİ GİDECEK

Isla ile yolların ayrılmasında en önemli etmen maaşında kesintiye gitmemesi oldu. Gelecek sezonda ülkesine geri dönmeyi amaçlayan Isla'nın, motive olamayacağını da düşünen sarı- lacivertli yetkililer, kalan 8 haftadaki karşılaşma başı ücretlerini alamaması için de kadroya yer almasına olumsuz bakıyor.

Isla'nın takım ile ilişiğinin kesilmesi düşünülürken teknik ekip, bu aşamada sağ bekte Dirar'ı ve yedek olarak da Murat Sağlam'a forma vermeyi amaçlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal