Isla Gidiyor O Geliyor! Aranan Sağ Bek Bulundu

Şilili sağ bek Isla ile sezon sonunda yollarını ayıracak Fenerbahçe, bu oyuncunun yerine gelecek ismi Fransa'da buldu.

10.05.2018-09:34 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-09:15) Isla Gidiyor O Geliyor! Aranan Sağ Bek Bulundu

Sarı lacivertliler, bu sezon bir yandan Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan da gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başladı.

Bu doğrultuda harekete geçen sarı lacivertli yönetim, sağ bek bölgesi için aradığı ismi Fransa’da buldu. İddialara göre Fenerbahçe, Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon forması giyen Brezilyalı oyuncu Rafael’i kadroya katmak istiyor.

Fransa basını Lyon'un gelecek sezon Nantes takımının sağ beki Léo Dubois ile anlaştığını iddia ederken, bu transferin ardından Fransız ekibinin kadrosunda Kenny Tete ve Rafael ile birlikte 3 oyuncunun olacağı ve bu nedenle Brezilyalı isimle yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Sarı lacivertli yönetimin de bu durumu koz olarak kullanacağı ve uygun bir bonservis bedeli karşılığında Brezilyalı yıldızın transferini bitirmek istediği belirtildi.

27 yaşındaki Rafael, bu sezon takımıyla çıktığı 29 maçta, 1 kez gol sevinci yaşarken, 2 asist yaptı. Lyon ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rafael, futbola Fluminense altyapısında başladı. 2008 yılında İngiliz devi Manchester United kadrosuna dahil olan Brezilyalı, 2015 yılında İngiliz ekibinden ayrılarak Lyon’un yolunu tuttu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal