Isco Gidiyor, Eriksen Geliyor

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, Yılbaşı transfer döneminde aktif olması ön görülen takımların başında geliyor.

24.12.2019-12:09 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-11:56) Isco Gidiyor, Eriksen Geliyor

Mirror'ın yaptığı habere göre İspanyol devi, Premier Lig'den Tottenhamda oynayan Christian Eriksen'i takımına dahil etmek için transfer bütçesi sağlamaya çalışıyor.

Bununla beraber Real Madrid'in ilk adımı, İspanyol futbolcusu Isco'yu 44 milyon pound karşılığında Chelsea'ye sunmak oldu.

Bu hamle, aynı zamanda takımda bulunan ve Danimarkalı futbolcuyla aynı mevkide oynayan oyuncuları azaltmak açısından da doğru bir hareket olarak görülüyor.

Tottenham'ın yeni teknik adamı Jose Mourinho'nun kendisini takımda görmek istemesine rağmen takımıyla yeni sözleşme yapmaya olumsuz bakan Eriksen, sözleşmenin sene sonunda bitecek olmasıyla beraber Ocak ayında diğer kulüplerle transfer için görüşmeler yapma hakkı kazanacak.

Zinedine Zidane döneminde oyunda yer bulmakta zorlanan 27 yaşındaki Isco ise, bu sene ligde çıktığı 10 karşılaşmanın hiçbirinde kulübüne skor katkısı yapamadı.

Ocak ayı transfer döneminde takıma destek yapılması talebini yönetim ekibine söyleyen ve kendisine 150 milyon pound bandında bir transfer bütçesi ayarlanan Frank Lampard'ın bu teklife nasıl bir bir cevap vereceği belli değil.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal