İrfan Can Transferi Çıkmaza Girdi

Galatasaray bir süredir uğraştığı İrfan Can Kahveci transferi için Medipol Başakşehir kulübü ile gerçekleştirdiği son görüşmeden de olumlu sonuç alamadı.

22.01.2021-17:50 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-17:53) İrfan Can Transferi Çıkmaza Girdi

Sarı kırmızılılar özellikle Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarla takımda görmek istediği İrfan Can Kahveci için Başakşehir Kulübü ile geçtiğimiz gün bir araya geldi. 

Medipol Başakşehir Kulübü yıldız futbolcu için Galatasaray'ın yaptığı yaklaşık 5 milyon euro + sonraki satıştan yüzde teklifi reddeti ve sadece bonservis bedeli ile transferin gerçekleşebileceğini Sarı Kırmızılı kulübe iletti. 

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve kurmaylarının bizzat katıldığı görüşmede Galatasaray'ın yapmış olduğu sonraki satıştan yüzde 50'lik pay teklifi açık kapı dahi bırakılmadan reddedildi. 

Ayrıca Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın görüşme sırasında çeşitli alternatifler sunmasına rağmen Başakşehir kulübü yıldız futbolcunun satışına sadece nakit olarak bonservis karşılığında onay verebilecekleri konusunda ısrarcı oldular.

Bu şartlarda haftalardır süren İrfan Can Kahveci transferi bir kez daha olumsuz sonuçlanırken Başakşehir kulübü teklifin revize edilmesi halinde yeni bir görüşmenin sağlanabileceğini belirterek açık kapı bırakırken Galatasaray cephesinin mevcut mali şartlarda yalnızca bonservis ücreti ödeyerek bu transferi sonlandırmasının oldukça zor olduğu öğrenildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal