İranlı Futbolcu O Hareketiyle Maçın Önüne Geçti!

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu karşılaşmasında İran ile İspanya arasında oynanan maçta oynanan futbol ve skordan çok İran forması giyen Milad Mohammadi’nin hareketi damga vurdu…

21.06.2018-13:31 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-13:47)
İran ile İspanya, 2018 Dünya Kupası B Grubu ikinci karşılaşmasında tarihlerinde ilk defa kozlarını paylaşırken karşılaşma 1-0 İspanya’nın üstünlüğüyle sona erdi. Maçın son anlarında İran, baskısını arttırdığı sırada Milan Mohammadi'nin yaptığı hareket yıllarca unutulmayacak cinstendi…

Taç atışını takla atarak kullanmak isteyen İranlı oyuncunun hareketi ilginç anlara sahne oldu.

İran, 2018 Dünya Kupası'nda B Grubu ilk karşılaşmasında Fas’ı 1-0’la geçen İran, grubun ikinci maçında İspanya ile karşılaştı. İlk maçta Fas’ı uzatma dakikalarında attığı golle yenmeyi başaran İran, İspanya karşısında da birçok pozisyona girmeyi başardı.

İspanya, yıldız forveti Diego Costa'nın attığı golle karşılaşmada 1-0 üstünlük sağlamasına rağmen kalesinde birçok tehlike atlattı. İran’ın 62. dakikada attığı gol, hakem Andres Cunha tarafından ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı ve VAR uygulaması ile de karar onaylandı.

Mücadelenin son dakikaları ise ilginç anlara sahne oldu. Maçın uzatma dakikalarında İran, İspanya ceza sahası önünde beraberlik golünü ararken, İranlı Milad Mohammadi yeşil sahalarda ender görülen bir harekete imza attı.

Mohammadi, sol çizgide uzun bir taç atışı kullanmak amacıyla birkaç metre geri geldi. Herkes İranlı oyuncudan uzun bir taç atışı beklerken Mohammadi, taç atışını takla atarak kullanmak istedi ve ortaya enteresan görüntüler çıktı.

Çizgiye yaklaşırken takla atan Mohammadi, taç atışını istediği gibi kullanmayı başaramadı ve geri döndü. Bu ilginç anların ardından oyuncu normal bir taç atışı kullandı ve İspanya karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Mohammadi'nin o görüntüleri ise sosyal medyada gündem olmayı başardı…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal