Inter'den Messi Açıklaması: 'Biz Alamayız'

Barcelona ile geleceği belirsiz olan Lionel Messi için Serie A devi Inter’den bir açıklama geldi.

02.09.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-09:06) Inter'den Messi Açıklaması: 'Biz Alamayız'

Barcelona'ya ayrılık kararını bildiren Arjantinli süperstar Lionel Messi'nin peşinde olduğu iddia edilen Inter'den ilk resmi açıklama yapıldı. Sportif direktör Piero Ausilio, tecrübeli golcüyü kadrolarına katmanın "imkansız" olduğunu aktardı. Mali açıdan ağır bir yükün altına giremeyeceklerini belirten Ausilio, "Messi'den bahsediyorsak, dünyadaki hiçbir kulüp başkanının istemeyeceğini sanmıyorum. Ancak bir gerçek var, FFP var. Zorlu bir dönemdeyiz. Messi'yi transfer etmeyeceğiz. Bu çılgın iddialar nereden çıkıyor, bilmiyorum." şeklinde konuştu.

GUARDIOLA MESSI İLE KONUŞTU

Diğer taraftan Lionel Messi'nin transfer olacağı düşünülen Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola'nın sürpriz bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. İspanyol medyasından alınan bilgilere göre Guardiola, Arjantinli futbolcu ile konuştu ve kulüpte devam ederek, futbolu Barcelona'da sonlandırmasının daha doğru olacağını aktardı.

BAŞKAN BARTOMEU İLE GÖRÜŞECEK

Messi'nin ismi geçen kulüplerde bu gelişmeler yaşanırken, golcü oyuncunun babası Barcelona Başkanı Bartomeu ile konuşmak üzere Arjantin'den Barcelona'ya gitti. Bu görüşmenin sonrasında süperstarın durumunun daha net bir şekilde ortaya çıkması düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal