Inter’den Bayern’in Yıldızına Kanca!

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, yeni sezon öncesi kadrosuna yıldız bir orta saha katmak için harekete geçiyor.

31.07.2018-14:42 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-14:38) Inter’den Bayern’in Yıldızına Kanca!

Yaz transfer sezonunun hareketli takımlarından Inter, Bayern Münih’in Şilili yıldızı Arturo Vidal’i renklerine bağlamak için kolları sıvadı. Daha önce Roma’dan Radja Nainggolan'ı transfer eden Milano temsilcisi, Bayern Münih'ten Arturo Vidal’i kiralamak için çalışmalara başladı.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Inter, Atletico Madrid'in Hırvat sağ bek oyuncusu Sime Vrsaljko'dan sonra önemli bir oyuncuyu daha gündemine aldı.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre İtalyan ekibi, Bayern Münih'in 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Arturo Vidal'i kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçiyor… Haberde, Vidal'in ilk olarak Alman devi ile önümüzdeki sezon bitecek sözleşmesini uzatması gerektiği hatırlatılırken, daha sonra futbolcunun Inter'e kiralanabileceği belirtildi.

Vrsaljko'nun kiralık olarak transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaşmaya yaklaşan Inter, yaz transfer döneminde Roma'dan Radja Nainggolan'ı kadrosuna katarak orta sahasını sağlamlaştırdı. Milano ekibi ayrıca, Lazio'dan Stefan de Vrij'i, Juventus'tan da Kwadwo Asamoah'ı bonservis bedeli ödemeden transfer etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal