İnter İstiyor, Chelsea Vermiyor

Inter’in başarılı teknik direktörü Antonio Conte, eski futbolcusu Marcos Alonso'yu Chelsea'den istiyor.

21.02.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-11:45) İnter İstiyor, Chelsea Vermiyor

Inter’in başarılı teknik direktörü Antonio Conte, eski futbolcusu Marcos Alonso'yu Chelsea'den istiyor fakat İngiliz ekibi, bu transferin 30 milyon Euro bonservis bedelinden daha düşük bir rakama bitmesine onay vermiyor.

Inter, devre arası transfer döneminde kadrosuna katamadığı Marcos Alonso'yu sezon sonunda almak için görüşmelerine devam ediyor.
Corriere dello Sport'ta paylaşılan habere göre; Inter, 29 yaşındaki yıldız oyuncusunu uygun bir fiyata transfer etmek istediğini ancak

Chelsea’nin 30 milyon Euro talep ettiğini ifade etti. İngilizler Marcos Alonso'nın bonservis bedelini düşürmeyince Inter, Victor Moses'in transferine yöneldi.

Sezon sonunda Marcos Alonso'yu mutlaka kadrosuna katmak istediği Antonio Conte, Inter yönetimine de bu talebini de yineledi. Inter CEO'su Beppe Marotta ise 30 milyon Euro’luk fiyatı düşürmek için görüşmelerine devam ediyor.

Antonio Conte'nin Chelsea zamanlarında 23 milyon Euro bonservis karşılığında Chelsea'ye aldırdığı Marcos Alonso bu sezon forma giydiği 15 resmi karşılaşmada 1 gol atıp 3 asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal