Iniesta'ya Görkemli Veda!

Barcelona’nın yıldız oyuncusu Andres Iniesta, takımının Real Sociedad ile oynadığı karşılaşmada son kez Barcelona forması giydi.

21.05.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-13:44)
Barcelona’nın İspanyol yıldızı Andres Iniesta taraftarları önünde son kez Camp Nou’da boy gösterdi. Barcelona Kulübü ve taraftarları kaptanına görkemli bir veda töreni hazırladı.

İspanya La Liga’nın 38. ve son haftasında Barcelona, Real Sociedad’ı konuk etti. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin 57. dakikasında Barcelona, Coutinho'nun ceza sahası dışından kaydettiği şık golle karşılaşmayı 1-0 kazanırken, bu mücadele hem Barcelona taraftarları hem de Andres Iniesta açısından büyük bir anlam taşıyordu.

Andres Iniesta, Real Sociedad karşılaşmasıyla 1996 yılında altyapısına katıldığı Katalan devine 22 yıl sonra veda etmiş oldu.

Karşılaşma öncesi Cam Nou'yu dolduran on binlerce Barcelona taraftarı, "Sonsuz Iniesta" yazısı ve sonsuzluk işaretlerinden oluşan koreografi düzenledi.

Bu sezon Barcelona formasıyla İspanya La Liga’da 30, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 8, Kral Kupası’nda 5 ve Süper Kupa’da 1 karşılaşmada forma giyerken bu karşılaşmalarda 2 gol ve 4 asistlik bir performans gösterdi.

La Liga'nın 38. ve son haftasında Barcelona’nın Real Sociedad ile oynadığı mücadele, Iniesta'nın Barcelona'daki son karşılaşması olarak kayıtlara geçti.

Öte yandan, Barcelona kariyerine Real Sociedad karşılaşması ile nokta koyan Andres Iniesta’nın yanı sıra daha önce sezon sonunda futbola veda edeceğini açıklayan Real Sociedad’ın takım kaptanı Xabi Prieto da takımıyla son karşılaşmasına çıktı.

KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Yıldız futbolcu, Barcelona formasıyla 9 İspanya Ligi, 6 İspanya Kupası, 7 İspanya Süper Kupası, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Süper Kupası ve 3 FIFA Dünya Kulüpler Kupası zaferleri yaşadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal