İngiltere'deki Gururumuz Cenk Tosun'dan Açıklama! Ay Yıldızlı Bayrağı Temsil Ediyorum

Ocak ayında Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun, kendisine gelen destek mesajları hakkında açıklamalarda bulundu.

22.03.2018-13:41 - (Son Güncelleme: 22.03.2018-13:35) İngiltere'deki Gururumuz Cenk Tosun'dan Açıklama! Ay Yıldızlı Bayrağı Temsil Ediyorum

Ocak ayı transfer sezonunda İngiliz devi Everton'ın yolunu tutan gururumuz Cenk Tosun, Everton'un Twitter'daki Türkiye hesabı üzerinden bazı açıklamlarda bulundu.

Beşiktaş'tan rekor bir bonservis bedeli ile Premier Lig takımlarından Everton'ın yolunu tutan C.Tosun, çıktığı son 3 karşılaşmada 4 gol kaydetti ve Mavililer'i(Everton) bu karşılaşmalarda sırtlayan kişi oldu.

İŞTE O AÇIKLAMA

Sorulan "Türk taraftarların sana olan sevgisi hakkında ne söylersin?" sorusuna cevap olarak "İngiltere'de Türkiye'yi temsil ediyorum ve desteklenmek moral veriyor" diyen Cenk sözlerine şöyle devam etti:

BURADA AY YILDIZLI BAYRAĞI TEMSİL EDİYORUM

"İngiltere'de sadece Beşiktaş taraftarını değil, tüm Türkiye'yi yani, Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Bursaspor'u, Trabzonspor'u temsil edip herkesi gururlandırmak için çabalıyorum. Kulübe geldiğim ilk günden bu yana güzel mesajlar gelmekte. Desteklerini eksik etmesinler, ben onları çok seviyorum." şeklinde yorumda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal