İngiltere'de Şampiyonluk Kutlamalarında Alkol Yasaklandı!

İngiltere Futbol Federasyonu, Ramazan ayı sebebiyle 2019'dan itibaren geçerli olmak üzere şampiyonluk kutlamalarında alkol kullanımının yasaklandığını duyurdu.

25.04.2019-13:39 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-13:49) İngiltere'de Şampiyonluk Kutlamalarında Alkol Yasaklandı!

İngiltere Federasyonu (FA), şampiyonluk kutlamalarında geçerli olacak yeni bir uygulamayı hayata geçirdiğini açıkladı. Buna göre bundan böyle Ramazan ayına denk gelen şampiyonluk kutlamalarında alkol kullanımı yasaklanacak.

YASAK FA CUP'TA UYGULANACAK

Ramazan ayı sebebiyle şampiyonluk kutlamalarından alkol kullanılmayacak. Federasyonun bu kararı ilk olarak mayıs ayında oynanacak Manchester City-Watford FA Cup finalinde geçerli olacak.

Federasyon bu kararı, dini inançları nedeniyle alkol kullanmayan ve alkol kullanmaya yaşı tutmayan genç oyuncular için aldı. Şampiyonluk kutlamalarında alkolsüz şampanya kullanılabilecek.

Federasyon, yayıncı kuruluş olan Sky Sports üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu yıl oynanacak FA Cup finalinden başlamak üzere, bundan sonraki bütün FA karşılaşmalarında kazanan takıma kutlamaları için alkolsüz şampanya verilecektir. Bu karar alkol kullanması yasak olan oyuncular ve topluluklar ile 18 yaşın altındaki tüm oyuncular için alınmıştır." denildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal