İngiltere'de Coronavirüs Kabusu Sürüyor! 3 Futbolcuda Tespit Edildi

İngiltere Championship'te oyunculara uygulanan son grup testlerinin sonrasından Blackburn Rovers'lı Elliott Bennett ve Fulham'lı iki futbolcunun coronavirüs testleri pozitif olduğu tespit edildi.

28.05.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-16:46) İngiltere'de Coronavirüs Kabusu Sürüyor! 3 Futbolcuda Tespit Edildi

İngiltere Premier Lig de birçok Avrupa ligi gibi tekrardan futbola geri dönmeyi istiyor fakat tedbirler kapsamında uygulanan coronavirüs (Covid-19) testlerinden futbolcular arasında pozitif vakalar gelmeye devam ediyor.

Son gerçekleşen coronavirüs grup testlerinde Blackburn Rovers'lı Elliott Bennett ve Fulham'dan iki futbolcunun testi de pozitif çıktı. Bennett olayla alakalı, "Burada ilgilenilmesi gereken insanlar sağlıklı ve fit durumda olan futbolcular değil, hastanede zor koşullar altında yaşam savaşı veen kişilerdir. Benim için çok da büyük bir mesele değil" ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki deneyimli futbolcunun belirtilerin hiçbirini göstermediği ve bir sıkıntısının da olmadığı öğrenildi.

FULHAM'LI İKİ OYUNCUNUN İSİMLERİ İSE AÇIKLANMADI

EFL (İngiltere Futbol Ligleri) organizasyonu; pazartesi, salı ve çarşamba günleri toplam 1031 futbolcuya ve takım personellerine test yapıldığını duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal