İngiltere Premier Lig'de 9 Gollü Mücadele

İngiltere Premier Lig'in son hafta mücadelesinde Tottenham ile Leicester City karşılaştı. Maç 9 gole sahne olurken kazanan ev sahibi Tottenham oldu.

13.05.2018-20:00 - (Son Güncelleme: 13.05.2018-19:56) İngiltere Premier Lig'de 9 Gollü Mücadele

İngiltere Premier Lig'de son hafta mücadelesinde Tottenham ile Leicester City karşı karşıya geldi. Wembley Stadı'nda oynanan mücadelede toplam 9 gol çıktı ve kazanan ekip 5-4'lük sonuçla Tottenham oldu.

Leicester City mücadelenin 4. dakikasında Jamie Vardy’ın golü ile 1-0 öne geçti. Tottenham, 7. dakikada Harry Kane ile cevap verdi ve skoru 1-1 yaptı. Mücadelenin 16. dakikasında Riyad Mahrez, 47. dakikasında Kelechi Iheanacho ile fileleri havalandıran Leicester City konuk olduğu 3-1 öne geçmeyi başardı.

İki farklı geriye düşmesinin sonrasında oyuna adapte olmayı başaran Tottenham, 49. dakikada Erik Lamela, 53. dakikada Christian Fuchs (kendi kalesine), 60. dakikada yine Erik Lamela ile fileleri havalandırdı ve skoru 4-3’e getirerek öne geçmeyi başardı.

Leicester City karşılaşmanın 73. dakikasında Jamie Vardy'nin güzel golü ile deplasmanda beraberliği tekrardan yakaladı ve skor 4-4 oldu.

Çılgın gol düellosunda arka arkaya devamlı gol pozisyonları olruken, 76. dakikada Harry Kane'in sahneye çıktı ve maçın skorunu tayin etti. Tottenham 5-4 öne geçmesinin ardından kalan sürede başka gol olmayınca, düellodan galip çıkan taraf ev sahibi oldu.

Bu galibiyetin sonrasında 77 puana çıkanTottenham, ligi 3. sırada noktaladı ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazandı. Leicester City ise 49 puanda kalarak lig sezonunu 9. sırada kapattı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal