İngilizler yazdı; Liverpool, Uğurcan Çakır'ı Alacak!

İngiliz basını, Uğurcan Çakır'ın yaz transfer döneminde Liverpool'un formasını giyeceğini iddia etti!

20.10.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-14:03) İngilizler yazdı; Liverpool, Uğurcan Çakır'ı Alacak!

Haber365 Spor / DIŞ HABER

Uğurcan Çakır için Liverpool iddiaları artık ciddiye biniyor... Aston Villa'ya 7-2 kaybedilen maç ve son olarak Everton deplasmanında 2-2 berabere kalan Liverpool'da kaleci Adrian'ın yediği goller, Teknik Direktör Klopp'u çıldırttı. Alisson'un yedeği olarak alınan Adrian, Alisson'un yerine geçtiği maçlarda fiyasko performanslar sergiledi. İngiliz basını, Adrian'ın yerine Uğurcan ve bir adayın daha olduğunu belirtti.

YA GAZZANİGA YA ÇAKIR

The Boot Room'daki haberde, Tottenham'ın file bekçisi Gazzaniga ve Uğurcan Çakır arasında bir tercih yapılacağı aktarılıyor. Uğurcan Çakır'ın, Gazzaniga'ya göre daha genç ve yetenekli bir kaleci olduğu da bildirilmiş. Yusuf Yazıcı'yı 17 milyon Euro'ya Lille'e satan Bordo-Mavililer, bu satış da gerçekleşirse altyapısından bir oyuncuyu daha Avrupa'ya göndermiş olacak.

MİNİMUM 20 MİLYON EURO

Trabzonspor'un Uğurcan Çakır'dan beklediği para ise minimum 20 milyon Euro. Son yıllarda ekonomik olarak Avrupa’nın en büyük kulüpleri arasında yer alan Liverpool'un da bir kaleci için bu parayı ödemesi kuvvetli bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

İŞTE O HABER:

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal