İngiliz Takımından Talisca İçin Tuhaf Teklif!

Beşiktaş’ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek Brezilyalı yıldızı Talisca için İngilizler tuhaf bir teklifle siyah beyazlıların kapısını çaldı.

18.04.2018-09:28 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-09:28) İngiliz Takımından Talisca İçin Tuhaf Teklif!

Beşiktaş’ın Benfica’dan 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Anderson Talisca için İngiltere'den enteresan bir teklif geldiği öğrenildi. Benfica ile yapılan anlaşma gereği siyah-beyazlı ekibin Anderson Talisca’nın transferi konusunda 21 milyon euro ödemesi halinde bonservisini satın alma hakkına sahip olduğunu bilen Wolverhampton tuhaf bir teklifte bulundu.

Portekiz ekibi Benfica, Talisca’yı Beşiktaş dışında transfer etmek isteyen takımlardan 40 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Bu sezon İngiltere Premier Lig'e yükselen ilk ekip olan Wolverhampton, siyah-beyazlı ekibe, "Talisca'dan memnun olduğunuzu biliyoruz. Ancak sezon sonunda onun bonservisini almayı düşünmüyorsanız; 21 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanın, biz de Talisca'yı sizden 29 milyon euro'ya transfer edelim. Hem iki yıllık kiralama bedeli olan 4 milyon euro’yu geri alın, hem de 2 yılda futbolcuya verdiğiniz 4 milyon euro'yu kurtarın. Aynı zamanda biz de Benfica'ya 40 milyon euro bonservis ödemekten kurtulalım. Herkes kazansın" şeklinde bir teklifte bulundu.

Siyah beyazlı idarecilerin gelen bu teklifin ardından teknik direktör Şenol Güneş’le bir görüşme yaptıktan sonra yanıt verebileceğini İngiliz ekibine bildirdi.

Anderson Talisca, siyah beyazlı formayla 74 resmi maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda 35 gol ve 11 asistlik bir performans gösterdi. Brezilyalı yıldız, daha önce Benfica formasıyla 78 maçta 20 gol atarken, 4 de asist kaydetmişti. Genç yıldız, bu sezon siyah beyazlı formayla gösterdiği başarıyla Brezilya Milli Takımı'na da çağırıldı.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal