İngiliz Efsane'den Çağlar'a Övgü

Premier Lig'de oynadığı futbol ile taraflı tarafsız bir çok kişinin beğenisini toplayan Çağlar Söyüncüye İngili futbolunun efsanelerinden Martin Keown'dan övgü geldi.

04.11.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 04.11.2019-11:54)

Liecester City forması giyen Çağlar Söyüncü oyandığı gutbol ile adından söz ettimeye devam ediyor. Adı bir çok büyük takımla anılan Çağlar Söyüncü'ye bir övgüde İngiliz futbolu ve Arsanal'in efsanesi Martin Keown'dan geldi.

Martin Keown, "Çağlar henüz 23 yaşında olmasını rağmen günümüz futbolunun tüm niteliklerini üstünde taşıyan bir oyuncu. Oldukça agresif, hızlı, hava toplarında iyi ve çok cesur. Çok uzun boylu bir defans oyuncusu olmamasına rağmen iyi sıçrayarak bu eksiğini kapatıyor. Sakinliğiyle de fark yaratıyor." seklinde konuştu.

Brendon Rogers'ın Çağlar'a şans vermesininö doğru bir karar olduğunu vurgulayan Keown, "Söyüncü geçen yıl Evans, Maguire ve Morgan'ın ardında 4. stoper olarak görev yapıyordu. Özellikle Maguire 80 Milyon Sterlin'e satıldıktan sonra yerine takviye yapmayıp bu genç oyuncuya güvenmek doğru karardı. Şu an için bu sene verdikleri en doğru karar gibi görüyor. Leicester'ın defans hattının hayranıyım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal