İngiliz Devleri Uğurcan Çakır'ın Peşinde!

Trabzonspor'da sergilediği başarılı performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin gözlerini üzerine çeken Uğurcan Çakır'a Yusuf Yazıcı'dan daha yüksek bir teklif bekleniyor. İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea ve Liverpool, Trabzonspor’un genç kalecisini istiyor. Chelsea, Demba Ba’ya, Liverpool ise Skrtel’

17.03.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-13:14) İngiliz Devleri Uğurcan Çakır'ın Peşinde!

Uğurcan Çakır'ın transfer sezonunun en popüler isimlerinden biri olacağı şimdiden konuşuluyor. Geçtiğimiz yaz dönemi Yusuf Yazıcı'yı 17 milyon Avro gibi rekor bir bonservisle Lille'e satan Karadeniz ekibinin bu sene daha yüksek teklifler gelmesi gündemde. Chelsea ve Liverpool 23 yaşındaki kaleciyi eski futbolcularına sordu. Kepa'nın yerine kaleci arayışları süren Chelsea, Demba Ba ve Obi Mikel'den Uğurcan hakkında bilgi aldı. Liverpool da Allison'u yedeklemek için istediği genç futbolcu için Başakşehirli Martin Skrtel'in kapısını çaldı. Futbol hayatlarına Türkiye'de devam eden tüm futbolcular Uğurcan Çakır ile alakalı olumlu referans verdiler.

MAÇTA İZLEYEMEDİLER

Uğurcan Çakır bir süredir Avrupa'nın birçok kulübünün scoutları tarafından takip edilmekte. Chelsea ve Liverpool ise haftalar öncesinden Başakşehir karşılaşmasına scoutlarını göndermeyi planladı. Fakat coronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında scoutlarını Trabzon'a yollamadılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal